Kuka Kirsi Ferin?

Yrittäjä • Äiti • Yhteisöaktiivi • Innovoija • Tekijä

Olen 46-vuotias yrittäjä ja kolmen lapsen äiti Lohjalta. Yrittäjänä suunnittelen pihoja ja rakennusprojekteja sekä teen myös projektien, start-up-yritysten ja tapahtumien fasilitointeja, eli avustan kehitysprojektien kokoamisessa, johtamisessa tai ylläpitämisessä. Olen yksi Lohjan Innovaatiokeskus Innocellon perustajista ja sen hallituksen puheenjohtaja. Arkityöni on projektisuunnittelua, ratkaisemista, raportointia ja innovointia. Takanani on pitkä kokemus pihanrakennusyrittäjänä ja markkinointialan perheyrittäjyydestä.

Olen aina ollut yhdistys- ja kyläaktiivi. Viimeiset 20 vuotta olen eri tavoin edistänyt oman kylän ja yhteisöjeni etua monissa yhdistyksissä, yhteisöissä ja projekteissa. Lohjan aluetoimikuntajärjestelmässä olen ollut ihan alusta saakka mukana, siis kuusi vuotta.

Politiikkaan astuin virallisesti mukaan nuorimman kasvettua kouluikäisiksi, siis vasta muutama vuosi sitten. Toimin alusta saakka aktiivisesti sekä Keskustan Karjalohja-Sammatti paikallisyhdistyksen että Lohjan kunnallisjärjestön johtokunnassa. Olen Lohjan kaupungin varavaltuutettu ja palvelutuotantolautakunnan jäsen. Keskustan Uudenmaan piirihallitukseen tulin valituksi vuoden 2019 alusta. Kuten arvasin, politiikka nielaisi minut heti. Arvostan ja ymmärrän järjestelmäämme, mutta näen siinä myös kehittämisen kohtia. 

Olen ehdottomasti luonteeltani ratkaisija ja aina parempaan lopputulokseen pyrkivä. Ongelmat tai vaikeat tilanteet näyttäytyvät minulle ratkaisua odottavina haasteina. Olen innovatiivinen, käytännönläheinen, maalaisjärkinen ja lapioon tarttuva, mutta myös tarkka arvoista ja säännöistä. Huomaan potentiaalin tai kehitettävät kohdat. Näen asiat kokonaisuuksina ja pitkinä syy-seuraus-vaikutus –ketjuina, ja etsinkin mielelläni juurisyitä ilmiöille ja pohdin tarkkaan vaikutuksia. Politiikkaan olen huomannut tuovani uusia työkaluja ja näkökulmia.

Minusta yhteiskuntamme ei ole valmis, ei tehokas, ei edullinen eikä oikeudenmukainen kaikesta hyvästä ja hyvinvoinnista huolimatta. Paljon on tehtävää ja uusissa tuulissa on pitelemistä. Olen valmis tekemään enemmän yhteiskuntamme ja aidon hyvinvoinnin hyväksi. 

Vastuut politiikka:

2019 ->         Keskustan Uudenmaan piirihallitus, jäsen
2017 – 2021 Lohjan kaupunginvaltuusto, varajäsen
2017 – 2021 Lohjan palvelutuotantolautakunta, jäsen
2017 – 2019 Keskustan Lohjan kunnallisjärjestö ja johtokunta, jäsen
2017 – 2019 Keskustan Karjalohja-Sammatti paikallisyhdistyksen johtokunta, jäsen

Muita vastuita:

2017 -> Lohjan Innovaatiokeskus Innocello ry, hallituksen pj.
2017 -> Lohjan Seudun Puutarhaseura ry, johtokunnan vpj.
2014 -> Karjalohjan Aluetoimikunta, jäsen
2013 -> Lortti ry, Karjalohjan koulun koti- ja kouluyhdistys, hallituksen jäsen

 

Shopping Basket